Actueel nieuws van Tele Radio Benelux
Actueel nieuws van Tele Radio Benelux


Actueel nieuws van Tele Radio Benelux


De Tele Radio Nieuwsbrief met actuele informatie


Terugblik succesvolle workshop in Den Haag.

TELE RADIO BIJ ONDERNEMEN DOEN WE ZO

Tele Radio was recent te zien in het populaire RTL 7 programma “Ondernemen doen we Zo”. Presentator Jeroen Smit sprak onze directeur KeesJan van der Elst op locatie bij Excon Beton Elementen in Haghorst. Hier is een aantal Tele Radio systemen in gebruik op de onderling communicerende bovenloopkranen die de betonelementen in de hal verplaatsen. 

Klik hier om het item over Tele Radio te zien.
Klik hier om de gehele uitzending terug te kijken.

Meer weten over onze veilige kraantoepassingen? Bel ons via +31(0)70-4194120.


Nieuwe mogelijkheden voor onze ontvangers.

BEDIENING NU OOK MOGELIJK DIRECT OP DE ONTVANGER
EFFICIËNT EN KOSTEN BESPAREND

In onze vorige nieuwsbrief kon u lezen dat wij inmiddels een CNC machine in gebruik hebben. Dit biedt voor u ook de mogelijkheid om ontvangers te maken met diverse bedieningselementen zoals hieronder afgebeeld.

De voordelen?
–  Minder stilstand:
als een zender wegraakt of defect is, kan de ontvanger en dus ook de toepassing direct worden aangestuurd door de knoppen op de ontvanger.
– Besparing op besturingselement: er is geen PLC-besturing tussen uw machine en de ontvanger meer nodig, wij kunnen in overleg de juiste aansturing direct in de ontvanger programmeren.

Tele Radio is trots op deze nieuwe mogelijkheden!
Interesse? Bel ons via +31(0)70-4194120.
Uitbreiding van het magazijn van Tele Radio.

GROTERE VOORRAAD, BETERE DIENSTVERLENING
Tele Radio groeit de afgelopen jaren hard. Om u ook in de toekomst tijdig te kunnen leveren hebben wij ons magazijn sterk uitgebreid.

Hierdoor is er meer ruimte voor snellopende producten en de mogelijkheid om nieuwe producten aan het assortiment toe te voegen. 

De uitbreiding van het magazijn is onderdeel van onze inzet om u nog beter van dienst te zijn.

Op de foto hierboven ziet u Vanessa (l) en Simone (r) zij staan graag voor u klaar om uw zending tijdig en naar wens te leveren. Uw order voor 12.00u geplaatst via orders@teleradio.nl versturen zij nog dezelfde dag!


Terugblik succesvolle workshop in Den Haag.

TELE RADIO KOPPELT NAAM AAN DE 5 KM RUN
SCHRIJF U NU VIA TELE RADIO GRATIS IN!

Bent u sportief ingesteld en gaat u voor een uitdaging? Dan is de Dekkerloop in Zoetermeer hét hardloop evenement voor u! 

Tele Radio nodigt u van harte uit om deel te nemen aan dit gezellige evenement. U kunt deelnemen aan de Tele Radio 5 km run, maar u kunt ook kiezen voor één van de andere afstanden. De Tele Radio 5 km kent ook een Business Run waaraan u als bedrijfsteam van minimaal 4 en maximaal 5 personen kunt deelnemen.

Als sponsor zullen wij het inschrijfgeld voor u en uw eventuele collega’s voor onze rekening nemen. Tele Radio is niet alleen sponsor, maar ook actief deelnemer aan de loop.

Gaat u met ons de uitdaging aan? Stuur dan een e-mail aan info@teleradio.nl.
Wij nemen dan contact met u op om de details door te nemen.

Copyright © 2017 Tele Radio, All rights reserved.

Uitschrijven    Bijwerken mailvoorkeuren from Relaties_Algemeen_14_09_2017 Archive Feed http://mailchi.mp/teleradio/tele-radio-nieuws-bwl73cif5t
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *