GRATIS toegangsbewijzen voor de MATEXPO. Bezoek Tele Radio.
GRATIS toegangsbewijzen voor de MATEXPO. Bezoek Tele Radio.


Actueel nieuws van Tele Radio Benelux


Bezoek Tele Radio GRATIS op de MATEXPO


Bezoek Tele Radio GRATIS op de MATEXPO

MATEXPO 2017: 6 -10 SEPTEMBER 

DE BOUWWERELD ONTMOET ELKAAR IN KORTRIJK BELGIE
 

Voor de 3e keer neemt Tele Radio deel aan de MATEXPO, de grootste vakbeurs op het gebied van bouwmaterieel in de Benelux. Op de beurs, die van 6 tot en met 10 september wordt gehouden, tonen ruim 360 exposanten hun machines, materialen en diensten. Imposante graafmachines, allerhande materiaal voor heffen, hijsen en bouwen, innovatieve oplossingen voor de wegenbouw, etc. worden getoond in Kortrijk.

Tele Radio is prominent aanwezig aan de “Ramblas” de hoofdverbinding in de binnenhal tussen de noord- en zuidzijde. Op onze stand R04 aan de zuidzijde neemt de nieuwe lijn van Hydra Remotes een prominente plaats in. De speciale, draadloze besturing voor hydraulische toepassingen is een uitstekende aanvulling op de materialen die op deze beurs worden getoond. Uiteraard is er ook alle ruimte voor de verschillende Panther en Tiger producten. 

Het bezoek aan de beurs is gratis, na aanmelding. Bestel snel uw kaarten en kom langs op onze stand. De koffie staat klaar.

Graag tot ziens in Kortrijk.Aanmelden Matexpo 2017

Copyright © 2017 Tele Radio, All rights reserved.

Uitschrijven    Bijwerken mailvoorkeuren from Relaties_Algemeen_20_06_2017 Archive Feed http://mailchi.mp/teleradio/gratis-toegangsbewijzen-voor-de-matexpo-bezoek-tele-radio
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *