Ontmoet Tele Radio op de MATEXPO 2017
Ontmoet Tele Radio op de MATEXPO 2017


Actueel nieuws van Tele Radio Benelux


De Tele Radio Nieuwsbrief met actuele informatie


Bezoek Tele Radio GRATIS op de MATEXPO

MATEXPO 2017: 6 -10 SEPTEMBER 
DE BOUWWERELD ONTMOET ELKAAR IN KORTRIJK BELGIE

Voor de 3e keer neemt Tele Radio deel aan de MATEXPO, de grootste vakbeurs op het gebied van bouwmaterieel in de Benelux. Op de beurs, die van 6 tot en met 10 september wordt gehouden, tonen ruim 360 exposanten hun machines, materialen en diensten. Imposante graafmachines, allerhande materiaal voor heffen, hijsen en bouwen, innovatieve oplossingen voor de wegenbouw, etc. worden getoond in Kortrijk.

Tele Radio is prominent aanwezig aan de “Ramblas” de hoofdverbinding in de binnenhal tussen de noord- en zuidzijde. Op onze stand R04 aan de zuidzijde neemt de nieuwe lijn van Hydra Remotes een prominente plaats in. De speciale, draadloze besturing voor hydraulische toepassingen is een uitstekende aanvulling op de materialen die op deze beurs worden getoond. Uiteraard is er ook alle ruimte voor de verschillende Panther en Tiger producten. 

Het bezoek aan de beurs is gratis, na aanmelding. Bestel snel uw kaarten en kom langs op onze stand. De koffie staat klaar.
 


Succesvolle 1e Tele Radio on Tour

NIEUWE LIERSET MET TRANSISTORS
KLEINER EN GOEDKOPER: DAT SPREEKT AAN!
 

De Panther liersets van Tele Radio vallen op door hun gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid bij de aansturing van eenvoudige, veelal mobiele toepassingen. U kunt hierbij denken aan auto-ambulances, sleepwagens en terreinwagens.  

De range is afgelopen tijd uitgebreid met een set waarin een transistorontvanger zit. Deze set PNS-R171-T1365 bestaat uit de bekende 4-knops Panther 2,4 GHz zender met de functies OP-NEER-AAN-UIT en een compactere ontvanger met 4 transistor outputs. Naast het feit dat de set iets goedkoper is dan de langer bekende lierset (PNS-R815-T1365), is de ontvanger in de nieuwe set bijna de helft kleiner en dus makkelijker weg te werken op de machine of het voertuig. Op termijn zal de ontvanger ook een programmeermogelijkheid krijgen waardoor de toepassingsmogelijkheden verder toenemen.

Wilt u meer weten over de liersets? Bekijk dan hier onze brochure of neem contact op met onze verkoopafdeling via 070-4194120 of info@teleradio.nl.
 


Succesvolle 1e Tele Radio on Tour

DE JOYSTICK ZENDERS VAN TELE RADIO EN HYDRA REMOTES
UNIEK: BINNEN 3 WEKEN EEN GEAVANCEERDE MAATWERKOPLOSSING
 

Sinds een aantal jaren levert Tele Radio onder eigen naam speciaal gebouwde joysticksystemen voor meer ergonomische, precieze en geavanceerde draadloze besturing van kranen en machines. Ons Tele Radio aanbod is recent uitgebreid met Hydra Remotes, joystick zenders en ontvangers die speciaal zijn ontwikkeld voor de hydraulische markt. De Hydra Remotes vormen het paradepaardje qua mogelijkheden (klik voor details).

Zowel de Tele Radio als de Hydra Remotes joysticks zijn uitvoerbaar met een keur aan schakelaars, bedrukkingen en functies. In de Hydra Remotes is zelfs de grafisch display te voorzien van eigen afbeeldingen.

Tele Radio beschikt in Den Haag over een uitgebreide technische staf die zich bezighoudt met productie, reparatie en ontwikkeling van zenders en ontvangers. Dankzij deze eigen technische dienst kunnen we joysticks met zeer geavanceerde functies binnen 3 weken na akkoord op de offerte en het technische voorstel aan u leveren. Wederom een voorbeeld van de wijze waarop Tele Radio rekening houdt met de wensen die in de markt leven.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op met onze verkoop via 070-4194120 of info@teleradio.nl
 
29 september: workshop in Den Haag.

MEER LEREN OVER DE TELE RADIO PRODUCTEN 
29 SEPTEMBER: GRATIS TELE RADIO WORKSHOP 

De regelmatig georganiseerde Tele Radio workshops blijken in een behoefte te voorzien. Bijna 60 klanten en relaties maakten de afgelopen twee keren gebruik van de mogelijkheid om op een ontspannen manier meer te leren over de Tele Radio producten.

Hoe hou ik de zender en ontvanger in topconditie? Wat voor standaard programmeermogelijkheden zitten er in mijn zender-ontvangercombinatie, wat zijn de nieuwste ontwikkelingen? Allemaal zaken die in de praktijk altijd van pas komen.

De GRATIS workshop is deze keer weer in onze vestiging in Den Haag aan de Tiber 2 en wel op vrijdag 29 september. Het programma start om 9:30 uur en duurt een halve dag. Wij bieden u ter afsluiting een lunch aan.

Interesse? Geef uw (bedrijfs)naam door en met hoeveel personen u komt. Aanmelden kan eenvoudig via de onderstaande knop. Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging met de details. Let op: we hebben plaats voor ongeveer 20 personen. Dus VOL=VOL.
 

SCHRIJF MIJ IN VOOR DE WORKSHOP

Copyright © 2017 Tele Radio, All rights reserved.

Uitschrijven    Bijwerken mailvoorkeuren from Relaties_Algemeen_20_06_2017 Archive Feed http://mailchi.mp/teleradio/ontmoet-tele-radio-op-de-matexpo-2017
via IFTTT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *