Lees meer over RED, de europese richtlijnen voor radiobesturing


Lees meer over RED, de europese richtlijnen voor radiobesturing

Actueel nieuws van Tele Radio Benelux

De Tele Radio Nieuwsbrief met actuele informatie

RED: Tele radio voldeed en voldoet aan alle eisen.

NIEUWE EUROPESE EISEN VOOR RADIOBESTURING
TELE RADIO IS WEDEROM KOPLOPER OP HET GEBIED VAN VEILIGHEID

Voor apparatuur die gebruik maakt van radiosignalen gelden sinds 2016 nieuwe regels die per 13 juni van deze maand ook daadwerkelijk van kracht zijn.Tot op heden was het voldoende voor een fabrikant om te bevestigen dat hun producten aan de noodzakelijk vereisten voldoen. Een daadwerkelijke toetsing van de conformiteit was niet noodzakelijk.

Tele Radio maakt zich al jaren sterk voor de veiligheid van de gebruiker. Ons standpunt is dat een onafhankelijk onderzoek het beste bewijs is van een veilig gebruik van een afstandsbediening bij potentieel gevaarlijke handelingen. Veel van onze zenders werden dan ook getoetst door een gecertificeerde, onafhankelijke keuringsinstantie. Tele Radio is hiermee trendsetter.

De nieuwe regels hebben dan ook geen invloed op onze producten en het gebruik. Wij voldoen en voldeden al langer aan alle eisen. Dat mag u tenslotte ook van Tele Radio verlangen. Wij dragen onze slogan STRONG, SMART, SAFE met trots.
 

Succesvolle 1e Tele Radio on Tour

DE COMBINATIE LEREN EN VERMAAK WORDT GEWAARDEERD
 

Vrijdagochtend jl. ontving Tele Radio 40 relaties in Eindhoven voor de eerste Tele Radio on Tour. Tele Radio wil zich regionaal meer laten zien aan klanten met een leuke combinatie van informatie en ontspanning. De locatie in het zuiden van Nederland weerhield de klanten uit het noorden niet van een lange reis. Het DAF Museum was als locatie blijkbaar aantrekkelijk genoeg!

Na de ontvangst en introductie was er een korte presentatie over de nieuwe en gewijzigde producten en over de wetgeving op het gebied van veiligheid. Daarna werden in drie groepen diverse workshops gehouden. 
 

 

De foto’s geven een goed beeld van de ongedwongen sfeer. Leerzame, niet al te moeilijke workshops blijken zeer aan te spreken. Voor ons reden om deze onderwerpen later dit jaar nog een keer te behandelen (zie verderop in deze nieuwsbrief).

Na de lunch konden de Tele Radio relaties vrij of samen met een gids het museum bezichtigen. Gezien de goede reacties zal Tele Radio on Tour in 2018 terugkeren. Schrijf alvast maar in uw agenda: 8 juni 2018. De locatie is gelegen in het oosten van het land! 
 

29 september: workshop in Den Haag.

HAAL MEER UIT UW TELE RADIO PRODUCTEN 
SCHRIJF IN VOOR DE WORKSHOP OP 29 SEPTEMBER. 

Vrijdag 29 september organiseert Tele Radio wederom een workshop in haar vestiging in Den Haag. Wederom hebben wij een interessant programma voor u samengesteld. De nadruk ligt deze keer op het praktische gebruik van uw Tele Radio zenders en ontvangers. De volgende onderwerpen komen, op een interactieve manier, aan bod.

  • Onderhoud van de zenders en ontvangers. Hoe hou ik de Tele Radio producten in goede conditie en verleng ik de levensduur.
  • Welke standaard instellingen zijn al in mijn zenders en ontvangers aanwezig en hoe stel ik ze in zonder programmeren.
  • Eenvoudige instellingen wijzigen via de programmeersoftware en bestuur zo de grootste kranen!

Op 29 september heten wij u vanaf 9:00 uur welkom. Na een korte introductie gaat u in kleine groepjes aan de slag. Wij sluiten de workshop af met een lunch. 

Schrijf u snel in. Het aantal plaatsen is beperkt. Na u inschrijving ontvangt u een bevestiging en verdere details.
 

SCHRIJF MIJ IN VOOR DE WORKSHOP

Copyright © 2017 Tele Radio, All rights reserved.

Uitschrijven    Bijwerken mailvoorkeuren